We are so happy to receive the prize as “Newcomer of the year” at the Swedish Folk and World Music awards 2016. A big thanks to all the people that nominated us, thanks to the jury and to all of the wonderful people that we met during this great event. 2016 will be a great year for Symbio!

Words from the jury – ” Folkmusik är det nog men från vilken världsdel? Här är det svårt att veta men å andra sidan spelar det absolut ingen roll. Originalitet och mod finns här liksom en okuvlig lust till det nya och oprövade. Djärvt och innovativt med instrument i många och oväntade roller. Musik som tar dig med till nya platser, den målar bilder och stämningar och skapar en drömsk värld som man gärna återvänder till.”


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.